vospoplogo Editie 2019;  14 en 15 juni.

 

De Bands;

Still Alive

... is een jonge frisse band uit Nieuw Vossemeer.
Op enthousiaste en kundige wijze spelen ze stevige muziek uit een breed repertoire .
Hard Rock, Metal & Punk. Still Alive speelt het allemaal en voegen daar ook eigen composities aan toe .
De muziek van Still Alive bevat nummers van Rage Against The Machine, Sum 41. ACDC, Blink-182 maar ook Neil Young,
Vospop is er trots op weer een regionale band met de juiste rock feel te kunnen presenteren
https://www.facebook.com/officialstillalive/
Still alive

Still Alive


Fredless

Ook afkomstig uit Nieuw vossemeer, een meer  ervaren rock formatie .
Hoewel door de wol geverfdbrengt de band  met veel enthousiasme en vuur met name het klassieke rock -repertoire op een eigen manier .Met name de de echte rock muziek uit de jaren '70 en '80 komt voorbij en heeft door de invulling van de band weer een up to date sound meegekregen. We willen eigenlijk niet te veel verklappen in dit stukje maar het spreekt voor zich dat deze band niet zonder goede redenen is uitgenodigd.
Nieuwsgierig? Mooi , dat is terecht en op Vospop zal Fredless laten zien dat een verrassing op het feest niet zal ontbreken.
https://www.facebook.com/Fredless-Band-1151513811667719/

Fredless
Fredless


Phoenix

..is een geweldige act die het hardrock repertoire van de grote Hardrockbands  op een wel heel overtuigende wijze neerzet. Scheurende gitaren , opzwepend solowerk en een moordend tempo ondersteund door rock-solid vocalen maken het plaatje wel heel close to perfection.|
Al eerder heeft Phoenix acte de presence gegeven op Vospop
De organisatie voelde zich, op basis van die geweldige show ,welhaast verplicht om deze uitstekende band opnieuw te vragen om het podium te beklimmen bij Vospop . Het leidt geen twijfel dat dit opnieuw gaat leiden tot heel veel enthousiaste reacties van het publiek op het energieke en stevige repertoire en zeker de meer dan overtuigende manier waarop dat vorm krijgt.
http://www.phoenix-rockband.com

Phoenix
Phoenix


HARDBALL

..bestaat al een paar jaar, en heeft zich altijd vol overgave gestort op het vertolken van het stevige repertoire; de nummers die iedereen kent of hoort te kennen worden op het podium met vuur ten gehore gebracht.Varierend van  Queen, tot AC/DC, met daarbij ook de nummers van de echte heavy metal godz van Judas Priest en hun  collega's van Iron Maiden maar ook Metallica komt even langs.
Om het nog spannender te maken worden nummers ook van een eigen sausje voorzien , waarmee  de band een eigen signatuur zet onder een heel stevig muzikaal statement.
De echte liefhebber mag dit gewoon niet missen! Vospop is heel blij met hun optreden en we weten zeker dat velen dit zullen beamen als ze bekomen zijn van de storm.  http://www.festibands.nl/hardball/

Hardball

Hardball


Reply to All

.. is een betrekkelijk nieuwe band geformeerd door mannen  die al lang weten hoe  ze een feestje moeten vieren.Zeker opvallend is toch wel de frisheid van het repertoire waarin geen risico's worden gemeden .
Een in het oog springend gegeven is dat de vocalen worden verzorgd door een echte Rock -diva: Maus heeft een prachtige en krachtige stem. Moeiteloos veegt ze de vloer aan met het repertoire van beroemde collega's en laat ze zien dat er wel degelijk vrouwen zijn met soul.Vergis je niet; Reply to All staat niet allen zijn mannetje!    www.reply-to-all.nl

Reply to all


DJ's Vrijdagavond:

- DJ Bryan
- Emilio Cortez X L-Dinero
- Maluku Nardo X Ovano
- The Retro Project vs Mad Mike
- Miss Ingrid

 

logo vospop

poster nw vospop


Bezoek ons ook op FB   © Vospop, donderdag 30 november 2023,  powered by foxweb